Ce este mărirea buzelor cu acid hialuronic?

Reconturarea si hidratarea buzelor cu acid hialuronic reprezinta una dintre cele mai dorite și cerute proceduri injectabile din medicina estetica.

Mici, mari, subtiri, in forma de inimă sau rotunde, buzele ne definesc nu doar aspectul si atractivitatea. Sunt un sinonim al tinereții și frumuseți, iar aspectul lor crește încrederea de sine.

Odata cu varsta, dar si din cauza deshidratarii, pierderii de colagen, elastina a pielii, si buzele isi pierd din volum si contur. Pentru ca vorbim de o zona sensibila, sunt extrem de importante experienta medicului injector, practica si tehnicile utilizate.

INDICATII

Aveti buzele uscate, subtiri, lipsite de vitalitate
Va doriti buze pline, hidratate, conturate
Vreti sa corectati mici asimetrii
Nu aveti un raport armonios intre buza superioara si cea inferioară

CUM SE REALIZEAZA TRATAMENTUL?

Marirea buzelor se face cu un ac foarte fin. Acidul hialuronic se administreaza in cantitati infime, in puncte prestabilite in evaluarea medicala. Redefinirea buzelor se poate realiza si cu ajutoul canulei, orizontal, pe linia de contur.Inaintea terapiei, se aplica crema anestezica, astfel incat procedura sa fie cat mai confortabila. Durata sa este de 15-30 de minute.

Perioada de refacere post tratament este de 2-3 zile. In tot acest timp, zona va fi mai inflamata, cu edem minor, posibil si mici vanatai in punctele de injectare. Nu sunt permise consumul de alcool si alimentatele sarate, picante, nici expunerea la caldura, sauna.

Prime Filler

Îmbunătățește-ți frumusețea naturală, pas cu pas!

Alte articole

Acid Hialuronic Lipolitice Mezoterapie PDRN Skin booster Toxină botulinică |

Deschide conversatia
Ai nevoie de ajutor?
Scan the code
Bună ziua! Cu ce va putem ajuta?